Mit szolnál hozzá ha egy weboldal erősítené a vállalkozásod?

Weboldalak már Nettó 99.000 forinttól akár 3 havi részletre

Modern, könnyen kezelhető, gyors weboldal a világ legnépszerűbb CMS rendszerével. Kerülj a Goggle élére és szerezz érdklődőket hírdetések nélkül! Profi weboldal, ami támogatja a céged fejlődését.

Milyen rendszert használunk?

A világ legelterjedtebb és talán legnépszerűbb rendszerét a WordPresst használjuk a weboldalak elkészítéséhez. Olyan nagy vállalatok építik a weboldalaikat erre a platformra, mint a Walt Disney, BBC Amerika, Sony music vagy éppen a Fehér ház. Ezek a hatalmas cégek az akár napi több százezer látogatójukkal, megbíznak benne. Neked sincs okod kételkedni.

Miért pont WordPress?

Nagyon sok véleményt lehet olvasni a témában, vannak amelyek támogatják és vannak akik nagyon ellenzik ezt a platformot. Egy dolog biztos, minden, ami ahhoz szükséges, hogy a weboldalad támogassa a vállalkozásod megvalósítható vele. Tökéletesen lehet keresőoptimalizálni, átlátható, könnyen kezelhető, és biztonságos. 

Miután kész lett a webáruházam hogyan fogom tudni kezelni?

A válasz egyszerű, megtanítunk rá. Ha úgy döntesz, hogy te szeretnéd a kész webáruházadban napi szinten felmerülő apróbb változtatásokat kezelni, akkor mi megtanítunk arra, hogy kell csinálni. Az ár minden esetben tartalmaz egy két órás személyes vagy skypos találkozót, ahol a már kész áruházadban minden apró részletet, amire szükséged lehet megmutatunk neked.

Hogy tudunk együtt dolgozni?

Ha úgy gondolod, hogy velünk szeretnéd elkészíttetni a webáruházad, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Ezután egyeztetünk egy időpontot, ahol 1 órán keresztül átbeszéljük az igényeidet és javaslatokat adunk a megvalósításra.
Ez az 1 óra teljesen ingyenes és semmilyen elköteleződéssel nem jár.
Ha szimpatikusnak találsz minket, akkor adunk egy árajánlatot, ami már tételesen tartalmazni fogja az együttműködés pontos részleteit.

Mennyibe kerül egy webáruház nálatok?

Ez attól függ, milyen komplikált rendszerre van szükséged. A kezdő ár Nettó 149,000 Ft-tól indul és a határ a csillagos ég. Ökölszabályként elmodható, hogy a bérelhető webáruházak 1-1,5 éves díjja lesz a végső ár. A teljes listát az áraink oldalon található. Fontos megjegyezni, mivel modulárisan épül fel a rendszer, így minden elem későbbiekben is hozzáadható.

Hogy működik a részletfizetés?

Tudjuk, hogy egy webáruházat, mennyire nehéz ismerté és nyereségessé tenni. Éppen ezért szeretnénk ha a meglévő anyagi forrásaidat, első körben a fejlődésre tudnád csoportosítani. Mi úgy tudunk ebben támogatni, hogy a végső ár 50%-át kérjük a munka elkészültével és a maradék 50%-ot 12 egyenlő kamatmentes részletben tudod nekünk megfizetni. Részletekért katt a gombra

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Hétköznap délelőtt 9 és délután 5 közöt várjuk a hívásod. Amennyiben Emailt szretnél írni, annak is örülünk.
Kollegánk pár órán belül válaszoni fog az Emailedre.