Webáruház készítés

Miért ne lehetne egy éjjel-nappal nyitvatartó boltod

Webáruházak már Nettó 149.990 forinttól akár 12 havi kamatmentes részletre

Mi támogatjuk, hogy a forrásaidat már az elején az üzletmenet fejlesztésére tudd fordítani. Ezért már 50% befizetésével elindíthatod a webáruházad.
A fentmaradó összeget ráérsz 12 egyenlő részletben törleszteni!

Milyen rendszert használunk?

A világ legelterjedtebb és talán legnépszerűbb rendszerét a WooCommercet használjuk a webáruházak elkészítéséhez. Rengeteg érvet lehet pro és kontra hozni mellette vagy éppen ellene, de a tapasztalataink szerint az átlag felhasználó számára ez az egyik legjobb opció jelenleg a piacon. 

Miért pont WooCommerce?

Amikor letettük voksunkat a WooCommerce mellett, a legfontosabb szempont az volt, hogy a végfelhasználó (Te) is könnyedén meg tudja tanulni a használatát. Akár egy termék feltöltés vagy készletkezelés jól átlátható egyszerű felületen történik. Egy apróbb változtatásért nem kell fejlesztőhöz rohangálni és várni akár heteket hogy elkészítse neked.

Miután kész lett a webáruházam hogyan fogom tudni kezelni?

A válasz egyszerű, megtanítunk rá. Ha úgy döntesz, hogy te szeretnéd a kész webáruházadban napi szinten felmerülő apróbb változtatásokat kezelni, akkor mi megtanítunk arra, hogy kell csinálni. Az ár minden esetben tartalmaz egy két órás személyes vagy skypos találkozót, ahol a már kész áruházadban minden apró részletet, amire szükséged lehet megmutatunk neked.

Hogy tudunk együtt dolgozni?

Ha úgy gondolod, hogy velünk szeretnéd elkészíttetni a webáruházad, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Ezután egyeztetünk egy időpontot, ahol 1 órán keresztül átbeszéljük az igényeidet és javaslatokat adunk a megvalósításra.
Ez az 1 óra teljesen ingyenes és semmilyen elköteleződéssel nem jár.
Ha szimpatikusnak találsz minket, akkor adunk egy árajánlatot, ami már tételesen tartalmazni fogja az együttműködés pontos részleteit.

Mennyibe kerül egy webáruház nálatok?

Ez attól függ, milyen komplikált rendszerre van szükséged. A kezdő ár Nettó 149,000 Ft-tól indul és a határ a csillagos ég. Ökölszabályként elmodható, hogy a bérelhető webáruházak 1-1,5 éves díjja lesz a végső ár. A teljes listát az áraink oldalon található. Fontos megjegyezni, mivel modulárisan épül fel a rendszer, így minden elem későbbiekben is hozzáadható.

Hogy működik a részletfizetés?

Tudjuk, hogy egy webáruházat, mennyire nehéz ismerté és nyereségessé tenni. Éppen ezért szeretnénk ha a meglévő anyagi forrásaidat, első körben a fejlődésre tudnád csoportosítani. Mi úgy tudunk ebben támogatni, hogy a végső ár 50%-át kérjük a munka elkészültével és a maradék 50%-ot 12 egyenlő kamatmentes részletben tudod nekünk megfizetni. Részletekért katt a gombra

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Hétköznap délelőtt 9 és délután 5 közöt várjuk a hívásod. Amennyiben Emailt szretnél írni, annak is örülünk.
Kollegánk pár órán belül válaszoni fog az Emailedre.