Referenciáink

Referenciára minden cégnek szüksége van

Weboldal és webáruház
referenciáink

Referenciák nélkül sokkal nehezebb kialakítani a bizalmat a partnerek között. Számunkra is fontos a bizalom, ezért lent bemutatjuk pár munkánkat, olyanokat, amik valamiért izgalmasak voltak a számunkra.

zoldabece.hu

Ez a webáruház, azért volt különleges számunkra, mert a tulajdonos azt szerette volna, hogy a pizzériákhoz hasonlóan egy ABC élelmiszerkészletét tudja kiszállítani 2 órán belül az adott városban. Mi még ilyennel nem találkoztunk sehol, (csak olyannal, ahol minimum 72 óra után szállítanak) ezért örültünk a felkérésnek.

rendeles.randomhouse.hu

Egy teljesen felújított étterem, ami szerette volna, ha online is tudnának a város lakói rendelni. Azért volt ez különösen kedves a számunkra, mert az étterem weboldalát is mi készítettük, így izgalmas volt ezt a feladatot is elvállalni. Hogy milyen nehézségek voltak a projektben, azt a blogban tudod elolvasni.

naposholdas.hu

Ezt a weboldalt ingyen készítettem az alapítvány számára. Fontosnak érzem, hogy a lehetőségeimhez mérten segítsek amikor lehetőségem van rá. Az alapítvány közel ált hozzám, mivel az unokaöcsém is hozzájuk járt 3 évig. Nagyon fontos volt, hogy gyorsan kész legyen az oldal, mert a jogi változások miatt, szükségük volt 5 új gyerekre, ahhoz, hogy a következő tanévet el tudják indítani. 

karelia.hu

Ennél a webáruháznál van egy kis csalafintaság, ugyanis ez egy saját oldal. Még 2018 ban hoztam létre, hogy megtanuljam a webáruházak SEO zását. Remek alkalom volt, hogy a tanulás költségeit fedezni tudjam a bevételből, ráadásul nem csak elméleti, hanem szakmai tapasztalatokat tudjak szerezni. A blog posztban pontos számokat és eredményeket is bemutatok. Ezt a cikket tényleg érdemes elolvasni. 

relaxgarden.hu

Ez a weboldal azért volt különös kihívás, mivel egy teljesen egyedi rendszerre lett építve, viszont a készítő „lelépett” és a tulajdonos nem tudott feltölteni új tartalmakat, valamit nagyon nehéz volt az oldal kezelése. Mivel egy aránylag nagy látogatottságú oldalról beszélünk, így az volt az elvárás, hogy egy az egyben pixelről pixelre másoljuk le az eredeti oldalt WordPress motor alá.