Extra szolgááltatások

Tedd hatékonyabbá online jelenléted!

Az extra szolgáltatásainkal könnyebben érhetsz el potenciális ügyfeleket

Nem könnyű érvényesülni a virtuális világban, különösen akkor nem, ha kihasználatlanul hagysz olyan lehetőségeket, amikkel gyorsabbá, jobbá hatékonyabbá teheted az oldaladat. 

Weboldal/webáruház  csomagok

 

Konverzió csomag

A weboldal látogatói szeretik, ha vásárlás előtt valamilyen bizonyosságot szereznek arról, hogy jó döntést hoznak, ha téged választanak. Gyűjts be értékeléseket a vásárlóidtól, amit meg tudsz jeleníteni a weboldalon, ezzel erősítve a bizalmat irányodban.

Oldalsávban meg tudsz jeleníteni, minden olyan terméket, amit már megnézett a látogató.

Véleményösztönzés a legmagasabb szintre emelve. A trustindex.io alkalmazással automatikusan megjelenítheted a különböző platformokon leadott véleményeket. Szuper megoldás Olvass róla többet ITT

Remek lehetőség, hogy a kosárértéket növeld. 

Személyessé tehető a köszönöm oldal. Nem csak megkülönböztetheted magad a többi webáruháztól, de akár upsell termékeket vagy extra szolgáltatásokat, kuponokat is tudsz adni a vásárlóidnak.

Oldal használhatósági csomag

Engedd, hogy a felhasználó egyszerűen a facebook accountjával vagy a gmail címével tudjon bejelentkezni a weboldaladra. Nincs szükség regisztárcióra, nem kell megjegyezni sem a felhasználónevet sem a jelszót.

Azoknak ajánljuk, akik nagy készlettel vannak jelen lenni a piacon. A beépített kereső segítségével bármilyen termék gyorsan és hatékonyan megtalálható. Az automatikus kiegészítésnek köszönhetően a beírt szöveg alapján, már a keresés közben is megjelennek a találatok. A rendszer abban az esetben is megtalálja a termékeket, ha a szavakat nem sorrendben írjuk be!

Rengeteg információ jeleníthető meg kis területen. Ezt a szöveget is egy GYIK modulban olvasod.

A tranzakció lezárásával automaikusan elkészül a számla, amit emailben ki is küld a rendszer a vásárlónak. Rengeteg időt lehet vele megspórolni!

Amennyiben szeretnéd a termékeidet a különböző ár összehasonlító oldalakkal megosztani, akkor ezt beállítjuk neked.

Webáruház analitikai csomag

Bővebben ITT tudsz olvasni erről a lehetőségről.

Remek lehetőség többek között a kosárelhagyás elemzésére. Bővebben ITT tudsz olvasni.

Minden ember, aki a weboldaladon/webáruházadban volt, nyomon tudod követni a facebookon. Remarketing hírdetések, hasonmás csoportok alapvető eleme. Bővebben ITT tudsz olvasni.

Kommunikációs csomag

A webáruház egyik legnagyobb hátránya a vásárló és eladó közötti közvetlen kommunikáció hiánya. Mi a Smartlookup modulját használjuk, ahhoz hogy a vásárlók közvetlenül kérdezni tudjanak tőled. Bővebben ITT tudsz olvasni.

A Chatbot egy viszonyleg új lehetőség arra, hogy elérd a potenciális vevőidet. Mivel még nem sok cég használja, ezért igazán jó eredményket lehet vele elérni.

Ha a weboldaladon gyűjtöd az emberek Email címét, akkor velük kommunikálni kell valahogy. Erre remek opció a Mailchimp szoftvere. Bővebben ITT tudsz olvasni.

 

SEO csomagok

 

A keresőoptimalizáláshoz 5 különböző ajánlatunk van

Kulcsszókutatás nélkül nincs SEO. A kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás legfontosabb része. Röviden meg kell találnunk azokat a szavakat, amelyekkel látogatókat tudunk az oldalra terelni. Bővebben ITT tudsz olvasni a témában.

Főleg technikai beállításokat takar. Ha minden rendben van, akkor a keresőrobotok fel tudják térképezni az oldaladat. Ha bármi apró hiba van, akkor a későbbiekben, minden erőlködésed ellenére sem fogsz jól szerepelni a keresőkben!

Oldalon belüli SEO optimalizálás. Ez döntően a tartalmadról szól. Részletesen ITT tudsz olvasni róla.

Az oldaladon kívüli optimalizálás. Ha nagyon le akarnánk egyszerűsíteni, akkor azt mondanánk, hogy mennyi és milyen minőségű link mutat az oldaladra. Bővebben ITT tudsz olvasni a témában.

A négy SEO elem, kulcsszókutatás, technikai, onsite, offsite optimalizálás egy csomgban. Bővebben ITT tudsz olvasni a témában.

 

Karbantartási csomagok

 

Minden weboldalt karban kell tartani, különben előbb-utóbb tönkremegy

 • Mentések: havonta
 • Frissítés: Havonta (közvetlen fenyegetés esetén azonnal) 
 • Rendelkezésre állás: 48 órán belül

Havi 3990 Ft

 

 • Mentések: hetente
 • Frissítés: Hetente (közvetlen fenyegetés esetén azonnal) 
 • Rendelkezésre állás: 24 órán belül

Havi 5990 Ft

 • Mentések: hetente
 • Frissítés: Hetente (közvetlen fenyegetés esetén azonnal) 
 • Rendelkezésre állás: 24 órán belül

Havi 6990 Ft

 • Mentések: Naponta
 • Frissítés: Naponta (közvetlen fenyegetés esetén azonnal) 
 • Rendelkezésre állás: 24 órán belül

Havi 9990 Ft

 • Mentések: Naponta
 • Frissítés: Naponta (közvetlen fenyegetés esetén azonnal) 
 • Rendelkezésre állás: 6 órán belül
 • Havi 2 óra módosítás

Havi: 19900 Ft

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Hétköznap délelőtt 9 és délután 5 közöt várjuk a hívásod. Amennyiben Emailt szretnél írni, annak is örülünk.
Kollegánk pár órán belül válaszoni fog az Emailedre.