WEBOLDAL ÁRAK ÉS VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

 

WEBSHOP ÁRAK ÉS VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

 

LANDING OLDAL ÁRAK ÉS VÁLASZTHATÓ EXTRÁK

 

TERMÉK ATRIBÚTUM VÁLASZTÓ

Vannak olyan termékek, ahol ugyanannak a darabnak elérhető különböző típusa. Tipikus példa például a póló. Ugyanaz a termék kapható 10 különböző színben és 5 különböző méretben. Ebben az esetben csak ennek az egy pólónak 50 különböző variánsa van, (xl-sárga, xl-kék, xl-piros, stb…). Mindegyik variációnak csinálni egy termékoldalt ésszerűtlen, mert idő és erőforrás pazarlás. Ebben az esetben célszerű egy választási opciót beépíteni a termék adatlapjára így a vevő 2 mozdulattal kiválaszthatja, melyikre van szüksége. 

ÉTTERMEKNEK EXTRA HOZZÁVALÓ VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG

A legjobb példa a pizza, ahol a vendég eldöntheti akar-e extra hozzávalókat az ételéhez. Az extrák árai a végső árhoz adódnak. Könnyen kezelhető, akár egyetlen mozdulattal mindenhol változtathatóak az extrák árai.

NYELVVÁLASZTÓ

Amennyiben szeretné, hogy a honlapja több nyelven is elérhető legyen, szüksége lesz egy nyelválasztó pluginra. Miután feltelepítettük a plugint és elvégeztük a beállításokat, megjelennek a szokásos kis zászlócskák a menüben és rájuk kattintva megjelenik az adott nyelvezetű oldal. 
FONTOS: Ez a lehetőség nem tartalmazza az adott nyelven elkészített odalakat, csak az oldalak közti váltást!!