CREATINE  MONOHYDRATE

A Kreatin Monohidrát szedése az egyik legegyszerűbb módja a tiszta kreatin bevitelnek. Minden egyes adaggal 5 gramm kreatin monohidrátot viszünk be a szervezetünkbe.

5000 mg pure creatine monohydrate 

Energy / long training / Muscle mass growth 

KISZERELÉS: 500 gramm

1 ADAD: 5 gramm

TÁPANYAGTARTALOM

előtte – közben – utána

Leírás

CREATINE MONOHYDRATE

A Kreatin Monohidrát szedése az egyik legegyszerűbb módja a tiszta kreatin bevitelnek. Minden egyes adaggal 5 gramm kreatin monohidrátot viszünk be a szervezetünkbe. 1

A kreatin szervezetbe juttatása extra energiát és izomtömeg növekedést hoz magával. Szedése két fázisra, feltöltési időszakra és fenntartási időszakra bontható. A kúra utáni kiürítési időszakban szüneteltessük a szedését. Edzés előtt és után, valamint alvás előtt is szedhető.

1Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság tudományosan bizonyította és hivatalosan jóváhagyta.

Összetevők:

Kreatin-monohidrát.

Használati utasítás:

Az első 5-15-ik napon szedjen 1 ½ – 3 kanállal ( ½ kanál = 5 g) naponta, majd ½ – 1 ½ kanállal naponta a fenntartási hetek során ( 6.-8.-ik héten), a testsúlyújától függően. A naponta szükséges kreatin mennyiség (grammban) (a feltöltési időszak során) egyenlő a testsúly (kg)/3. Előnyös hatása minimum napi 3 gramm kreatin bevitelével érhető el. A feltöltési időszak során szükséges napi kreatin bevitel (grammban) = a testsúly(kg)/3. Jótékony hatása minimum napi 3 gramm kreatin bevitelével érhető el.

Allergén információ:

Tojás, és szójafehérjét feldolgozó üzemben készült!

Tárolás:

Tárolandó hűvös, száraz helyen. Ne tegye ki magas hőmérséklet, nedvesség, napsugárzás hatásának.

Szavatossági igő:

A dobozon jelzett időpontig fogyasztandó.

FIGYELMEZTETÉS:

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nőknek a fogyasztása nem javasolt! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet! Konzultáljon orvosával használat előtt.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Creatine Monohydrate” értékelése elsőként