CREATINE CAPSULE

A Creatine Capsule fogyasztása az egyik legkönnyebb módja a tiszta kreatin bevitelnek. Minden egyes adagjával 4 gramm pufferelt kreatint viszünk be a szervezetünkbe, normál méretű kapszula formájában.

4000 mg buffered pure creatine/monohidrate serving

Energy /  long training / Muscle mass growth

KISZERELÉS: 100 kapszula

1 ADAG: 4 kapszula

TÁPANYAGTARTALOM

előtte – KÖZBEN – utána

Leírás

CREATINE CAPSULE

A Creatine Capsule fogyasztása az egyik legkönnyebb módja a tiszta kreatin bevitelnek. Minden egyes adagjával 4 gramm pufferelt kreatint viszünk be a szervezetünkbe, normál méretű kapszula formájában. A jótékony hatása minimum napi 3 gramm kreatin bevitelével érhető el (fokozott teljesítmény, magas intenzitás). 1

A kreatin fogyasztása extra energiát és izomtömeg növekedést hoz magával. Szedése két fázisra, feltöltési időszakra és fenntartási időszakra bontható. A kúra utáni kiürítési időszakban szüneteltessük a szedését. Edézés előtt és után, valamint alvás előtt is szedhető.

1Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság tudományosan bizonyította és hivatalosan jóváhagyta.

Összetevők:

Kreatin-monohidrát, savasodás szabályzók: nátrium karbonát, kálcium karbonát, antioxidáns: aszkorbinsav, emulgálószer: magnézium-sztearát, szilícium dioxid. Más összetevők: zselatin kapszulák.

Használati utasítás:

Edzésnapokon szedjen 4 kapszulát 30 perccel edzés előtt 6 héten keresztül. Pihenőnapokon szedjen 2 kapszulát reggel, és 2 kapszulát alvás előtt. 6 hét után szüneteltesse a szedését 2-4 hétig.

Allergén információ:

Tojás, és szójafehérjét feldolgozó üzemben készült!

Tárolás:

Tárolandó hűvös, száraz helyen. Ne tegye ki magas hőmérséklet, nedvesség, napsugárzás hatásának.

Szavatossági idő:

A dobozon jelzett időpontig fogyasztandó.

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nőknek a fogyasztása nem javasolt! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet! Konzultáljon orvosával használat előtt.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Creatine capsule” értékelése elsőként