CA+VITAMIN D

A kálcium és a D-vitamin elősegíti a csontok és a fogazat egészségét, jótékonyan befolyásolja a szervezet védekezőképességét.

– 300 mg kálcium/adag

– 2 havi adag

– Kiszerelés: 60 kapszula 

– Egy adag: 1 kapszula

ELŐTTE-KÖZBEN-UTÁNA

Leírás

MULTI VITA

A kálcium és a D-vitamin elősegíti a csontok és a fogazat egészségét, jótékonyan befolyásolja a szervezet védekezőképességét.

Összetevők: kálcium karbonát, emulgálószer (szójalecitin), kapszula (zselatin), nedvesítőszer (glycerol), tisztított víz, zsínezék (titanium-dioxide), kolekalciferol (d-vitamin).

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 1 adag ca+vitamin-d kapszulát naponta vízzel. Az optimális hatás érdekében fogyassza minden nap.

Allergén információ: Tej, szója, tojás és mogyoró feldolgozó üzemben készült!

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva tartandó! 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! A terméket ne alkalmazza abban az esetben, ha a védőfólia sérült vagy hiányzik. Felbontás után ne tárolja 6 hónapnál tovább a terméket.

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év): lásd a csomagoláson feltüntetett időpontig.

FIGYELMEZTETÉS: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Rendszeresen gyógyszert fogyasztóknak nem ajánlott. Használat előtt konzultáljon orvosával

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„CA+VITAMIN D” értékelése elsőként