BULGARIAN 90 TRIBUMAX

SPORTOLÓK ÉS NEHÉZ FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, TRIBULUS TERRESTRIS, MACA GYÖKÉR, CINK, ÉS B6 VITAMIN TARTALMÚ ÉLELMISZER.

Hozzáadott cink és B6 vitamin / Extra erős formula 

2000 mg tribulus terrestris por, maca gyökérrel

KISZERELÉS: 90 tabletta

1 ADAG: 1 tabletta


TÁPANYAG TÁBLÁZAT (Kattintson a részletekért)

ELŐTTE– közben – utána

Leírás

BULGARIAN 90 TRIBUMAX

SPORTOLÓK ÉS NEHÉZ FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, TRIBULUS TERRESTRIS, MACA GYÖKÉR, CINK, ÉS B6 VITAMIN TARTALMÚ ÉLELMISZER.

Tribulus terrestris, maca gyökér, cink, és b6 vitamin tartalmú élelmiszer. A cink segít fenntartani a szerevezet normál sav-bázis egyensúlyát, a normál makroelemek metabolizmusát, és részt vesz az immunrendszer normál működésében. A B6 vitamin részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban, illetve a fehérje és glikogén metabolizmusában.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA), és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Összetevők: 

Tribulus terrestris por (100% gyümölcs), duzzasztó anyag (mikrokristályos cellulóz) maca gyökér (lepidium meyenii) por, csomósodástgátló anyag (megnézium sztearinát, szilikon dioxid), cink oxid, pyridoxin hydroklorid (b6 vitamin).

Használati utasítás:

Szedjen 1 tablettát minden nap éhgyomorra, lehetőség szerint reggelente. az optimális eredmény érdekében edzés napokon szedjen 1 tablettát 30 perccel az aktivitás megkezdése előtt.

Allergén információ: 

Tej, szója, tojás és mogyoró feldolgozó üzemben készült.

Tárolás:

Gyermekek elől elzárva tárolandó. Szorosan lezárva, 5-30°C között (41-86°F). Közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után 6 hónapon belül fogyasztandó.

Szavatossági idő:

A csomagoláson jelzett időpontig.

Figyelmeztetés: 

A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bulgarian 90 tribumix” értékelése elsőként