BUFFERED CREATINE

A pufferelt kreatin fogyasztása ajánlott, ha növelni szeretnéd a teljesítményed. A jobb állóképességnek köszönhetően a magas intenzitású edzések könnyebbek, lassabban fáradsz el

– Kiszerelés: 210 kapszula

– Egy adag: 3 kapszula

ELŐTTE-KÖZBEN-UTÁNA

Leírás

BUFFERED CREATINE

A pufferelt kreatin fogyasztása ajánlott, ha növelni szeretnéd a teljesítményed. A jobb állóképességnek köszönhetően a magas intenzitású edzések könnyebbek, lassabban fáradsz el.

ÖSSZETEVŐK: pufferelt kreatin monohidrát, tömegnövelőszer (maltodextrin), csomósodásgátló (magnézium sztearát), kapszula (zselatin), színezék (titanium dioxid).

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: szedjen 6 kapszulát naponta. 3 kapszulát étkezések között és 3 kapszulát 25 perccel edzés előtt bő vízzel.

ALLERGÉN INFORMÁCIÓ: Tej, szója, tojás és mogyoró feldolgozó üzemben készült!

TÁROLÁS: Gyermekek elől elzárva tárolandó. Szorosan lezárva, 5-30°C között (41-86°F). Közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után 6 hónapon belül fogyasztandó.

SZAVATOSSÁGI IDŐ: Lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

FIGYELMEZTETÉS: Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Gyógyszert szedőknek nem ajánlott.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Buffered creatine” értékelése elsőként