BCAA 4000+B6

SPORTOLÓK ES NEHÉZ FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, KÜLÖNLEGES TÁPLÁLKOZÁSI CÉLÚ ÉLELMISZER.

4000 mg/adag, BCAA 2:11, B6 vitamin

ÍZEK: Vaníllia,Csoki

KISZERELÉS: 100 tabletta

1 ADAG: 4 tabletta

TÁPANYAGTARTALOM

ELŐTTE-KÖZBEN-UTÁNA

Leírás

BCAA 4000+B6

SPORTOLÓK ES NEHÉZ FIZIKAI MUNKÁT VÉGZŐK SZÁMÁRA KÉSZÜLT, KÜLÖNLEGES TÁPLÁLKOZÁSI CÉLÚ ÉLELMISZER.A BCAA 4000 + B6 2:1:1 arányban tartalmazza a leucin-t, izoleucin-t és valin-t, minden egyes adagja 4000 mg magas minőségű BCAA-kat biztosít, kényelmes tabletta formájában.

A BCAA azaz az elágazó láncú aminosavak magukba foglalják az L-Leucin-t , L –Izoleucin-t és L-Valin-t. Ezek az esszenciális aminosavak kutatások során bizonyították, hogy hatásuk fontos az izmok anyagcseréjében az edzés során, valamint az izmok fehérje szintézisében az edzést követően. A szervezet edzés során esszenciális aminosavakat használ üzemanyag gyanánt. A BCAA fontos táplálék kiegészítője lehet minden sportolónak és testépítőnek, akik számára fontos a száraz izomtömeg növelés, a regenerálódás az edzést követően, valamint étkezések között fogyasztva a diétájuk kiegészítéseként segíti megelőzni az izmok katabolizmusát, azaz az izomszöveteket leépülését az étkezések között eltelt időszakban.
Emelett a hozzáadott B6 vitamin hozzájárul a normál fehérje anyagcseréhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.*

*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság tudományosan bizonyította és hivatalosan jóváhagyta.

Összetevők:

L-leucin , térfogatnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil metilcellulóz ) , L-izoleucin , L-valin , bevonóanyag ( hidroxipropil metilcellulóz ), csomósodást gátló anyagok ( magnézium-sztearát, sztearinsav), piridoxin-hidroklorid

Használati utasítás: 

Normál táplálkozása kiegészítéseként szedjen 4 tablettát két alkalommal naponta, étkezések között. Edzés napokon a második adag szedése 30-45 percel edzés előtt, vagy rögtön edzés után ajánlott.

Allergén információ: 

Tej, szója, tojás és mogyoró feldolgozó üzemben készült!

Tárolás: 

Gyeremekek elől elzárva tárolandó. Szorosan lezárva, 5-30°C között (41-86°F), valamint 70%-os páratartalom alatt. Közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után 6 hónapon belül fogyasztandó.

Szavatossági idő: 

A csomagoláson jelzett időpontig.

Figyelmeztetés: 

A táplálék-kiegszítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Gyógyszert szedőknek nem ajánlott..

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BCAA 4000+B6” értékelése elsőként